کامیون ها

معرفی انواع برند کامیون (پارت دوم )

3

معرفی برندهای کامیون (پارت دوم )

کامیون آکتروس:
کامیون بنز آکتروس یکی از شاهکار های بهترین شرکت های دنیا یعنی مرسدس بنز می باشد که یکی از حوزه هایی که مرسدس بنز همیشه در آن به خوبی عمل کرده است ساخت و ارائه خودرو سنگین می باشد. یک کامیون قدرتمندی است که برای بارهای سنگین درمسافت‌های طولانی و همچنین مقاصد عمرانی استفاده می‌شود.

چشمگیر‌ترین تفاوت نسل جدید و قدیم بنز اکتروس ، حذف آینه‌های بزرگ بغل و جایگذاری دوربین‌هایی کوچک به جای آن‌ها شده است. شاید حذف دو آینه تغییری کوچک به نظر برسد ولی تاثیری که در ایمنی و فرمان پذیری ماشین دارد بسیار برزگ است.

کامیون آتگو:
سری آتگو را درسال 1997 به بازار معرفی شد. این کامیون با وزن پنج ، هفت وشانزده تولید می شود. مدل های مختلف آن از جمله کمپرسی، چهار چرخ محرک، کامیون حمل زباله با کابین های متفاوتی با نام های DaCab، Extended Day Cab، Low Roof Sleeper و High Roof Sleeper تولید میشود.

کامیون آتگو با موتور 4.25 لیتری عرضه می شد دیزل آن از سری 900 اکو پاور، دارای قدرت خروجی 122، 155 و 170 اسب بخار است .این موتور دارای سیستم الکترونیکی Telligent هست و استاندارد یورو 3 را دارد.

تجهیزات استاندارد:

زاپاس بند دایمی
مجهز به بالابر هیدرولیکی” نمایشگر دیجیتالی روی داشبورد به همراه نمایش دهنده دمای بیرون ”
سیستم تهویه و آینه های برقی و …

کامیون های دانگ فنگ:
شرک دانگ فنگ به عنوان بزرگ‌ترین خودروساز کشور چین است و در سال ۱۹۶۸ تأسیس شد بیشتر سهام شرکت دانگ فنگ به چینی‌ ها متعلق است اما در سال‌ های اخیر این شرکت با کمپانی های بزرگی مثل ولوو همکاری کرده است و حدود ۴۵ درصد از سهام شرکت، به این کمپانی تعلق دارد. شریک دانگ فنگ در ایران، شرکت سایپا دیزل است.

به صورت کلی شرکت دانگ فنگ با بیش از ۴۰ سال سابقه فعالیت در حوزه ساخت خودرو توانست تسهیلات تولید، ساخت و همچنین شبکه خود را توزیع دهد.کارخانه های این کمپانی در شیان، زیانگ فن، وهان و گوانگ ژو مستقر است.

کامیون فراز:
کامیون فراز نخستین بار توسط کشور چین تولید شد واساتید هیات علمی و پژوهشگران کشور چین پس از جلسات علمی و کسب تجربیات از مشکلات ونقض های کامیون های قبلی توانستند کامیون های جدید را تولید کنند.

درواقع کامیون فراز را می‌توان به عنوان جنگنده جاده ها نامید. کامیون فراز از نوع فوق پیشرفته است و در داخل کشور مونتاژ می شود. کامیون فراز مجهز به یک اتاق بسیاربزرگی است که خانواده های رانندگان می توانند در جهت رفاه حالشان از آن استفاده نمایند. این ماشین می‌تواند جهت مسافرت های خانوادگی نیز استفاده شود.

کامیون فراز مجهز به پمپ آب برقی ،آینه های بزرگ، رادیو ضبط ، صفحه نمایشگر، فن های بسیار قوی و ترمز کمکی که خفه کن موتور است و….

کامیون هوو:
کمپانی هوو سومین شرکت بزرگ چینی است و بیش از ۵۰ سال است که این کامیون ها به صورت گسترده به ایران وارد می شوند. ظرفیت این کامیون حدود ۴۷ تن می باشد و نسبت به سایر کامیون ها دارای ظرفیت متوسط می باشد.

از مزایا های کامیون هوو میتوان به ارتفاع بسیار بالا، اتاق باکیفیت ، قدرت بسیار بالا، دید بسیار زیاد،میزان سطح صدای کم و.. اشاره کرد.

معایب کامیون هوو : نیاز به روغن موتور فراوان ، به سختی پیدا شدن قطعه های کامیون و…

کامیون سی اند سی:
شرکت C&C با هدف تولید کامیون های مدرن و با ترکیب سهامداران معتبری همچون شرکت چری فعالیت خود را آغاز کرده است. مونتاژ کشنده های سی اند سی و واردات این خودروها در ایران در نمایندگی شرکت آریا دیزل قرار دارد و شرکت آریا دیزل مسئولیت تامین قطعات و فروش خودروهای سی اند سی را در ایران بر عهده دارد.

شرکت سی اند سی تولید و فروش انواع کامیون های نیمه سنگین و سنگین شامل انواع کشنده، میکسر، کمپرسی و تانکر حمل مواد سوختی را در برنامه خود دارد.کشنده سی اند سی یکی از مدرنترین و قویترین محصول این شرکت است.

کامیون دیما:
شرکت مایان در سال 1399 به منظور توسعه ناوگان حمل و نقل تاسیس شد. اولین محصول خودرو سنگین این شرکت کشنده دیما است .که این کامیون می تواند ۴۴ تن بار را تحمل کند و به شکلی تولید شده است که مصرف سوخت آن بسیار کم باشد

کامیون دیما

تجهیزارت کشنده دیما

کروز کنترل
رابطه کاری روی غربیلک فرمان
بخاری
قطع کن باتری
زاپاس بند و لاستیک زاپاس
آفتابگیر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *